miércoles, 24 de octubre de 2007

RECUNOSTINTA - 13 octombrie 2007


"Pe când intra într-un sat, L-au întâmpinat zece leproşi. Ei au stat departe, şi-au ridicat glasul, şi au zis: "Isuse, Învăţătorule, ai milă de noi!" Când i-a văzut Isus, le-a zis: "Duceţi-vă şi arătaţi-vă preoţilor!" Şi pe când se duceau, au fost curăţiţi. Unul din ei, când s-a văzut vindecat, s-a întors, slăvind pe Dumnezeu cu glas tare. S-a aruncat cu faţa la pământ la picioarele lui Isus, şi I-a mulţumit. Era Samaritean. Isus a luat cuvântul, şi a zis: "Oare n-au fost curăţiţi toţi cei zece? Dar ceilalţi nouă, unde sunt? Nu s-a găsit decât străinul acesta să se întoarcă şi să dea slavă lui Dumnezeu?" Apoi i-a zis: "Scoală-te şi pleacă; credinţa ta te-a mântuit." LUCA 17, 12-19
ANUNTURI:
  1. Serviciul divin din sabat dupa amiaza, începând de astazi va avea loc la orele 17ºº.
  2. Sabatul acesta se va face rugaciunea de consacrare pentru sora Mia Tornea si Alina Paul, în slujba de diaconeasa.
  3. Dupa terminarea Serviciului divin de dupa-amiaza se va face examinarea candidatilor pentru botez.
  4. Astazi, la ora 18: 40, comitetul lucrarii de evanghelizare este rugat sa se întruneasca în vederea noilor proiecte. Comitetul este format din urmatoarele persoane: Richard Ruszuly, Stefan Hanganu, Vali Stoleriu, Oana Stet, Alecu Baron, Tina Boldan, Otilia Stoleriu, Camelia Hartagan, Margareta Morar, Catalin Achim, Gabi Tudor, Lucica Stan, Gitela Bako, Carmen Tudor, Ghita Boldan, Nelu Stet.
  5. Botez si Sfânta Cina- pe sabatul al treilea din octombrie (20 octombrie) vom sarbatori în comunitatea noastra doua evenimente de o mare importanta pentru biserica noastra: botez si Sfânta Cina. Botezul va începe la ora 9ºº, iar dupa terminarea acestuia va avea loc Sfânta Cina. Pentru ca aceste evenimente sa se poata desfasura fara graba, Scoala de Sabat se va face dupa amiaza.
  6. În sabatul al treilea vom avea de asemenea o colecta speciala pentru saraci. Aceasta colecta are ca scop ajutorarea Elenei Leau care se afla în spitalul Vall d’Hebron, operata la cap, si fiului dânsei, Gabriel, care are grija de ea în spital.
  7. Persoana de contact pentru cei care cauta sau ofera un loc de munca sau chirie este fratele Ioan Bodnar. (tel 666311393)
  8. Scoala româneasca în Catalunya- initiatorul acestei activitati este Info Romania, iar Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei este finantatorul acestui proiect. El se incadreaza in programul aprobat de Ministerul Educatiei, Tineretului si cercetarii sub aspectul programei de invatamant, sistem care va permite emiterea unor diplome recunoscute si in Romania. Deocamdata este vorba de un proiect pilot, doua ore pe saptamana (Limba si literatura romana, Istoria Romaniei, Geografie, Cultura generala, Psihologie) dar cu timpul se doreste crearea unei structuri complete in acest sens. In afara programei se mai pot introduce discipline complementare. Cei interesati pot sa ia legatura cu Adrian Alani la tel 666-812-899, 648-116-074 sau pe e-mail la radio@inforomania.eu
  9. Ora de rugaciune de miercuri seara- facem o calda invitatie întregii biserici la întalnirile noastre de la jumatatea saptamanii. Avem în studiu cartea Sfaturi pentru biserica si am ajuns la capitolul 34. Veniti si veti vedea ca nu vom avea pierdere. Sa priveghem rugându-ne întruna.
  10. Abonament la studiile Scolii de Sabat pentru anul 2008. Rugam pe toti aceia care înca nu si-au facut abonament sa ia legatura cu sora Crenguta sau cu fratele Catalin. Amintim de asemenea ca suma abonamentelor neplatite înca, se ridica la 1.815,00 euros. Editura „Viata si Sanatate ne-a anuntat ca nu vor mai trimite nici o carte, studiu sau revista pâna nu primesc confirmarea platii. Deci nu uitati, comenzile se vor face doar pentru abonamentele platite. Se pot face comenzi si la REVISTA TA.
  11. Înscrieri pentru înfrumusetarea bisericii- Avem nevoie de noi înscrieri pentru a ne putea bucura în continuare de aceste aranjamente florale care ne-au încântat pâna acum în fiecare sabat. (Inscrieri la Ioan Bodnar )
  12. Rugam persoanele care înca nu au completat formularele care s-au împartit sabatele anterioare, sa le completeze si sa le înmâneze diaconului de serviciu.
  13. Pentru a ne putea implica cât mai mult în lucrarea Domnului si pentru ca Biserica sa se poata dezvolta, rugam persoanele care sunt membre in alte Biserici Adventiste din Romania sau Spania si care participa cu regularitate la Serviciile Divine din Biserica noastra sa-si ceara scrisorile de recomandare. Pentru aceasta trebuie sa ia legatura cu secretara bisericii.
  14. Toti cei care doresc sa faca parte din Orchestra comunitatii nostre sunt rugati sa participe in fiecare sabat la repetitii care vor avea loc intre orele 16:00 – 17:00 in biserica Sagrada Familia. Prima repetitie va avea loc astazi, 13/10/2007.
  15. Departamentul tineret -JAC (Uniunea spaniola) anunta ca in perioada 26-28 Oct va avea loc Trobada de Catalunya in: el Càmping Sangulí de Salou. Cei interesati sa se adreseze dirigintelui de tineret pentru informatii.
  16. Apusul soarelui 13 octombrie- 19,14h

No hay comentarios: