martes, 30 de octubre de 2007

lunes, 29 de octubre de 2007

SABATUL COPIILOR- 27 octombrie 2007




O fagaduinta pentru saptamana care ne sta in fata:
“De aceea, oricine se va smeri ca acest copilaş, va fi cel mai mare în Împărăţia cerurilor.” (Matei 18,4)














MOTIVE DE RUGACIUNE:



  • Pentru copilasii din biserica noastra

  • Pentru instructorii grupelor de copii

  • Pentru ca sa fim si noi ca niste copilasii


DUHOVNICESC


“Temerea de Domnul este drumul care duce la pomul vietii, iar ascultarea este fructul. Doar daca îl manânci poti fi sigur ca traiesti !.”- Irinel Asaftei



POEZIA



SEÑOR, TE DAMOS LAS GRACIAS

Laura Semida Stoleriu
11 años



1. Señor Te damos las gracias
Por tu cariño y amor
Y también por habernos
Salvado del pecado ,
Con Tu dolor.

2. Tu moriste en la cruz
Por culpa de nuestros pecados.
Por eso ahora Señor, queremos
Estar a Tu lado.

3. Tu nos diste la mano,
A todos los que hemos orado.
Y también nos libraste
De peligros inquietantes.

4. Con Tu cariño de padre
Nos hiciste entender,
Que con todos
A Tu lado, siempre
Podemos vencer.

5. Y ahora Señor Te pedimos
Que regreses de los cielos,
Como un día prometiste
Que nos llevarías contigo.

6. Cuando llegue este día
Yo tambien quisiera estar,
Y con todos los que te rodean,
Contigo por siempre jamas.
AMEN!




ANUNTURI





  1. Saptamâna de rugaciune se va realiza în perioada 15 - 22 decembrie si mesajele spirituale vor fi transmise de catre pastorul Stefan Nadaban. Faceti-va planuri din timp pentru a participa la fiecare întâlnire.


  2. În fiecare Sabat de la ora 16,00h, adica înaintea întâlnirii de dupa amiaza, vom avea o ora dedicata fratilor nostri, moment când fiecare persoana care doreste ca sa fie audiata de catre liderii bisericii (pastor si prezbiteri) pot sa o faca. Dorim ca sa fim aproape de fratii nostri si îi încurajam pe toti aceia care au probleme sau doresc sa ne rugam împreuna sau sa ne ceara sfatul sa vina la acea întâlnire- suntem la dispozitia întregii fratietati.


  3. Departamentul librarie- Cei care vor sa fie la curent cu noutatile editoriale, pot gasi lista cu ultimele aparitii afisata pe panoul din holul de la intrare. Pentru comenzi, luati legatura cu responsabilii acestui departament. Orice comanda se va face cu plata în avans.


  4. In noaptea de sambata spre duminica, trecem la ora oficiala de iarna. Astfel, ora 3 devine ora 2, duminica fiind cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore.


  5. Comitetul de evanghelizare- va avea o întâlnire pentru rugaciune la orele 18,15.


  6. Grupele de rugaciune- sabatul viitor, 3 noiembrie, vom avea un program special pentru deschiderea unei noi etape a grupelor de rugaciune. Am dori cu aceasta ocazie sa va invitam la o mica gustare dupa terminarea programului de dupa-amiaza, la care fiecare este rugat sa participe cu ceea ce poate sa pregateasca.


  7. Ora de prieteni- începem un nou curs de studii biblice. Vrei sa cunosti adevarul si de ce biserica adventista este atât de deosebita în proclamarea Scripturilor? Vrei sa cunosti adevarul asa cum este el în Isus? Vrei sa cunosti calea spre mântuire? Vino duminica de duminica la cursurile de doctrina biblica adventista la orele 20ºº (Urgell) si vei fi surprins de comoara Scripturilor.


  8. Înscrieri pentru înfrumusetarea bisericii-
    Avem nevoie de noi înscrieri pentru a ne putea bucura în continuare de aceste aranjamente florale care ne-au încântat pâna acum în fiecare sabat. (Inscrieri la Ioan Bodnar )


  9. Ora de rugaciune de miercuri seara- facem o calda invitatie întregii biserici la întalnirile noastre de la jumatatea saptamanii. Avem în studiu cartea Sfaturi pentru biserica si am ajuns la capitolul 36. Veniti si veti vedea ca nu vom avea pierdere. Sa priveghem rugându-ne întruna.


  10. Scoala româneasca în Catalunya- initiatorul acestei activitati este Info
    Romania, iar Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei este finantatorul acestui proiect. Deocamdata este vorba de un proiect pilot, doua ore pe saptamana (Limba si literatura romana, Istoria Romaniei, Geografie, Cultura generala, Psihologie) dar cu timpul se doreste crearea unei structuri complete in acest sens. In afara programei se mai pot introduce discipline complementare. Cei interesati pot sa ia legatura cu Adrian Alani la tel 666-812-899, 648-116-074 sau pe e-mail la radio@inforomania.eu


  11. Toti cei care doresc sa faca parte din Orchestra comunitatii nostre sunt rugati sa participe in fiecare sabat la repetitiile care vor avea loc intre orele 17:00 – 18:00 in biserica Sagrada Familia.


  12. Departamentul tineret -JAC (Uniunea spaniola) anunta ca în perioada 1-4 Noiembrie in Guadalajara va avea loc “Una entrevista con Díos!”, iar în perioada 26/12/07-01/01/08- “Un encuentro en blanco”, în Andorra. Cei interesati sa se adreseze dirigintelui de tineret, Lucica Stan, pentru informatii.


  13. Pentru a ne putea implica cât mai mult în lucrarea Domnului si pentru ca Biserica sa se poata dezvolta, rugam persoanele care sunt membre in alte Biserici Adventiste din Romania sau Spania si care participa cu regularitate la Serviciile Divine din Biserica noastra sa-si ceara scrisorile de recomandare. Pentru aceasta trebuie sa ia legatura cu sora secretara.

BOTEZ - 20 -10-2007


Sabatul trecut biserica noastra a sarbatorit un eveniment înaltator. David Boldan, Daniel Stoleriu si Silvia Apostu au facut un pas important în viata lor de credinta. Ei au îngropat omul vechi si s-au nascut din nou în Domnul.Cu aceasta ocazie ne-am putut bucura de prezenta Pastorului Titi Gîdea, care a însotit în apa botezului pe noii membrii ai familiei ceresti. Numarul participantilor a fost atât de mare încât multi au fost nevoiti sa stea în picioare, dar nimic nu a putut împiedica bucuria celor prezenti.
Domnul sa fie laudat caci toate i se cuvin Lui.