viernes, 9 de noviembre de 2007

SABATUL GRUPELOR DE RUGACIUNE-3 noiembrie




GRUPELE DE RUGACIUNE



O fagaduinta pentru saptamana care ne sta in fata:



“Matei 18:19-20: “Vă mai spun, iarăşi, că dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu care este în ceruri. Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor”.



MOTIVE DE RUGACIUNE

  • toata biserica sa fie implicata în grupe de rugaciune

  • sa petrecem mai mult timp în rugaciune
  • grupele sa se implice în lucrarea misionara


DUHOVNICESC


“Noi slujim unui Dumnezeu viu si vesnic, caruia îi face placere sa ne faca obiectul harului Sau salvator. Aceasta ne poate da putere si curaj chiar si în timpul celor mai dificile situatii. Nicaieri altundeva nu putem gasi un astfel de prieten!.”- Enikö Morar



POEZIA


CONSACRARE

Otilia Stoleriu
25 octombrie 2007


1. Grupele de rugaciune
Încep sfânta activitate
Sa ne bucuram în Domnul
Cât mai avem libertate

2. Sa ne dezbracam de haina
Egipteana a robiei
Mâine poate, cine stie
De nu vom dormi sub glie.

3. S-alergam la Domnul astazi !
Cât viata avem în dar.
Usa milei e deschisa
El ne da har dupa har.

4. Sa oprim televizorul
Si alte pofte lumesti
Cercetând mai mult Cuvântul
Urcând mereu spre culmi ceresti

5. Isus ne îndeamna cu iubire:
“Formeaza o grupa în casa ta”
Multimi de îngeri El trimite
Si te va binecuvânta.

AMIN!



ANUNTURI

  1. Grupele de rugaciune- sabatul acesta, 3 noiembrie, avem un program special pentru deschiderea unei noi etape a grupelor de rugaciune. Am dori cu aceasta ocazie sa va invitam la o masa de partasie dupa terminarea programului de dupa-amiaza.
  2. Sabatul urmator, 10 noiembrie vom avea un program muzical liber. Toti cei care stiu Psalmi pe de rost sau imnuri ce contin Psalmi sa se anunte pentru a intocmi un program de lauda.
  3. Sabatul acesta nu vom avea repetitii cu orchestra.
  4. Saptamâna de rugaciune se va realiza în perioada 15 - 22 decembrie si mesajele spirituale vor fi transmise de catre pastorul Stefan Nadaban. Faceti-va planuri din timp pentru a participa la fiecare întâlnire.
  5. În fiecare Sabat de la ora 16,00h, adica înaintea întâlnirii de dupa amiaza, vom avea o ora dedicata fratilor nostri, moment când fiecare persoana care doreste ca sa fie audiata de catre liderii bisericii (pastor si prezbiteri) pot sa o faca. Dorim ca sa fim aproape de fratii nostri si îi încurajam pe toti aceia care au probleme sau doresc sa ne rugam împreuna sau sa ne ceara sfatul sa vina la acea întâlnire- suntem la dispozitia întregii fratietati.
  6. Departamentul librarie- va informeaza ca începând de astazi se vor putea cumpara carti la sfârsitul programului de dupa amiaza, având în vedere ca soarele va apune înainte de orele 18ºº.
  7. Noutati editoriale- Cei care vor sa fie la curent cu noutatile editoriale, pot gasi lista cu ultimele aparitii afisata pe panoul din holul de la intrare. Pentru comenzi, luati legatura cu responsabilii acestui departament. Orice comanda se va face cu plata în avans.
  8. Ora de prieteni- începem un nou curs de studii biblice. Vrei sa cunosti adevarul si de ce biserica adventista este atât de deosebita în proclamarea Scripturilor? Vrei sa cunosti adevarul asa cum este el în Isus? Vrei sa cunosti calea spre mântuire? Vino duminica de duminica la cursurile de doctrina biblica adventista la orele 20ºº (Urgell) si vei fi surprins de comoara Scripturilor.

IMPORTANTA GRUPELOR DE RUGACIUNE

"Mici grupe sa se adune seara, la pranz sau dimineata devreme, pentru a studia Biblia. Ei sa aiba un timp de rugaciune, pentru ca sa fie intariti, luminati si sfintiti de Duhul Sfant. Domnul Hristos doreste ca lucrarea aceasta sa se realizeze in inima fiecarui lucrator. Daca voi insiva veti deschide usa pentru a o primi, o mare binecuvantare va veni asupra voastra. Ingeri de la Dumnezeu vor fi in adunarea voastra. Voi va veti hrani cu frunzele pomului vietii. Ce marturie veti putea da cu privire la cunostinta plina de iubire pe care ati facut-o cu conlucratorii vostri, la aceste pretioase ocazii cand ati cautat binecuvantarea lui Dumnezeu! Fiecare sa-si povesteasca experienta in cuvinte simple." - Marturii, vol. 7, cap. Dependenta de Dumnezeu, pag. 195.

SA NE CUNOASTEM

Stefan Morar s-a nascut pe 2 mai 1955 la Bunesti, jud. Cluj, într-o familie baptista si este al treilea din opt frati. Parintii lui cunosc adevarul si devin adventisti când el are cinci ani. Astfel familia lor devine singura familie adventista într-un sat predominant penticostal. De mic i-a placut sa citeasca Biblia, iar parintii au sadit în inima lui dragostea fata de Hristos, astfel ajuns la adolescenta decide sa-si predea viata Mântuitorului la vârsta de 16 ani. A fost botezat de Pastorul Borbat Zoltan, în biserica din Gherla, pe 16 mai 1972. În 1976, fiind în armata, începe sa corespondeze cu Enikö, însa nu se întâlnesc decât dupa doi ani, în 1978, an în care se si casatoresc, pe 3 septembrie, iar dupa doi ani, familia lor se mareste o data cu nasterea Margaretei. În biserica slujeste ca secretar al Scolii de Sabat, casier si prezbiter. Locuieste în Palatca, si lucreaza o perioada în constructii si apoi croitorie, pâna în anul 1996 când pleaca în Austria, iar în 1998, vine împreuna cu sotia în Barcelona. Este unul din primii cinci români care au frecventat biserica din Urgell. Este altruist, prietenos si iubitor al naturii. Îi place în mod deosebit muntele si întotdeauna a îndragit sportul. Îi place de asemenea sa citeasca, în special profetiile, iar cartile lui preferate sunt Explicatia lui Daniel si Apocalipsa, iar cântarea preferata este « Spre cine sa ma-ndrept ». Dorinta lui cea mai mare este ca sa fie mântuit împreuna cu toata familia.